+90 212 512 05 10

BLOG.

Dijital Duvar Kağıdı

Yaşam alanlarımızı renklendirmek için sıkça başvurduğumuz çözümlerden biri olan duvar kağıtları, kişiye özel tasarımlar ile renklendirilebiliyor.
 
Baskılı Duvar kâğıtları genellikle astar ve PVC vinil kaplama olarak üretilmektedir. Bu şekilde kolay temizlenebilir, silinebilir özelliğe sahiptirler. Renkleri solma yapmaz ve kolaylıkla deforme olmaz.  Genellikle mağaza, ev ya da ofis ortamlarında uygulanmaktadır. Standart duvar kâğıtlarının aksine dilediğiniz tasarım ve renk seçenekleriyle üretilmektedir.
 
Duvar kağıdı baskısı uygun fiyatlı seçeneklerinin dışında uzun süreli kullanımı sayesinde klasik boyama işlemlerinin de gereksinimini sıfırlıyor.
 
Baskılı Duvar Kâğıdı Özellikleri Nelerdir?
 
Baskılı duvar kâğıtları oldukça dayanıklıdır. Kullanıldığı alanlarda badana ve boyaya ihtiyaç duyulmaz. Silinebilir ve temizlenebilir özelliktedir. Özel olarak tasarlanabilir. Uygun fiyatlı alternatifleri mevcuttur ancak fiyat skalası kullanılan kâğıt kalitesine göre değişiklik göstermektedir. İstenilen ölçülerde üretilebilmektedir. Reklam ve görsel amaçlı kullanımı da yaygındır. Solma yapmaz.
 
Uygulama olarak klasik duvar kâğıtlarıyla aynı şekilde uygulama yapılabilmektedir. Baskı sonrası bekleme yapmaya gerek yoktur, direkt uygulanabilmektedir.
 
Baskılı duvar kağıdı projenize özel olarak üretilmektedir. Duvar kâğıdı baskısı örneklerini görmek ve uygun fiyatlı çözümler için bizimle iletişime geçebilir, İstanbul İkitelli’de bulunan merkez ofisimizi ziyaret edebilirsiniz.